Limba română, întrebare adresată de andreeaC0704, 8 ani în urmă

Scrieti o compunere de 15-20 de randuri narativa sau descriptiva cu tema " Noi si marea". Titlul il alegeti voi.
Va rog urgent si repede dau coroana!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de andrei20129023
0

Răspuns:

Era o zi frumoasă de primavară eu cu părinții mei și cu prieteni am fost la mare, drumul a durat vro 5-6 ore da a fost plictisitor dar mia plăcut, adoua zi am ajuns că am plecat pela 11 noaptea dar am ajuns în siguranță.


andreeaC0704: scurt si plictisitor vtm
Răspuns de mincanalexiamaria
1
Sirena (sau orice alt titlu )
Un băiat , scund de fel își ruga mama in fiecare seara sa ii citească o poveste , in acea seara mama ii citise o poveste cum ce in marea de lângă casa lor trăia o sirena cu tatăl și surorile ei , in fiecare noapte le miezul nopții aceasta prindea pe oricine se apropia de mare și îl ținea captiv pe vecie . Băiatul după ce a ascultat povestea nu mai putea de curiozitate sa vadă dacă este adevărat , acesta s-a dus in apa la miezul nopții fără ca părinții lui sa știe dar a adormit chiar acolo lângă mare fără nici măcar sa își dea seama . Când s-a trezit el era intr-o cușca da metal , și părea ca este sub apa , nu a crezut la început deoarece el putea sa respire dar când a văzut bulele de are și cum plătește atunci s-a convins , povestea era adevarata !
Într-un final , după mult timp de așteptat acesta a văzut o silueta ciudata , nu era o sirena dar nici un om , nu știa cine este dar , spre surprinderea lui aceasta creatura ii șopti cum ca și el fusese capturat de sirena și ca acum o sa îl elibereze pe el deoarece el nu mai avea vreo șansa de scăpare , acesta a fost eliberat de creatura ciudata și se întoarce in casa . Dar chiar când deschide USA el se trezește , totul a fost doar un vis .





( nu are 15 rânduri are mai mult , și nici nu stiu cât de corect este scris )
Sper ca te-am ajutat! XD :)

andreeaC0704: cea mai tare compunere ma jur. mersi mult!
mincanalexiamaria: Cu place ! XD
mincanalexiamaria: Mersi :)
andreeaC0704: :)
Alte întrebări interesante