Limba română, întrebare adresată de luizachita, 9 ani în urmă

Scrieti o compunere de 20-25 de randuri in care eroii sa fie 2 frati.Compunerea sa nu fie asa de simpla,sa fie un subiect mai greu,NU :de exemplu:fratii au vazut un catel....i-au dat de mancare,s-au jucat cu el.

Compunere de cls a5-a

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Ralucanca
1
                                          2 frati super-eroi
   Matteo si Daniel sunt frati nimeni nu stie ca sunt super-eroi ei au un loc secret cu tot felul de calculatoare si arme.
   Odata cand Matteo sa dus intr-o misiune Daniel stataea la baza Matteo a dat un semnal de ajutor spund in el:
Ajutor......Ma prins Christof ....  Dar nimic Daniel nu a vazut acel mesaj iar mesajul dupa sa sters definitiv. Daniel astepta de ore bune si niciun semnal de la Matteo.
   Acesta a plecat sa vada ce sa intamplat cu Matteo de nu mai venea.A vazut pe marele ecran de pe ,,Casa Parlamentului" un mesaj de la Christofer spunand: Astazi voi cuceri lumea si nimeni nu poate veni din cauza ca am cele mai bune si performante arme.
  Si Daniel la vazut in spate pe Matteo.A fugit spre baza lui Christofer dar la prins plasa invizibila.Si uitase sa ia arme.dar in acel costum avea un cutit special....
   A scapat si sa facut invizibil si a intrat,isi facu un plan in minte sa il prinda cumva pe Christof si sa il scoata pe Matteo.
   Gasise un cearceaf negru si un sac,le luase si il prinse partea grea era sa il scota pe Matteo a gasit un ceas care daca apasai pe el aveai 
Ghiara-de-tigru la deschis pe Matteo si au fugit.
   Apoi a trebuit sa salveze lumea.Au plecat rapid din baza,si au luat motocicleta s-au dus la baza lor au luat arme si a trebuit sa invinga marele robot Matteo a luat o busca cu laser si a incercat sa nimereasca in fire ca sa i se deconecteze,dar Daniel a incercat sa faca cumva sa se ia internetul din tot orasul pentru ca robotul era conectat la internet.
  Daniel a gasit alta solutie,solutia era sa nu se mai ia in intreg orasul sa se ia numai de la baza din care era conectat robotul.
  A reusit a discutat cu Matteo...Cum au reusit??.....Au lucrat in echipa Matteo ii distragea atentia si Daniel ii scoase firul de la baza a durat ceva pana a descoperit firul
   Baieti au fost fericiti si au avut parte de alte si alte misiuni
Sfarsit...

luizachita: Foarte frumoasa.Multumesc mult
Alte întrebări interesante