Limba română, întrebare adresată de anaotilia, 9 ani în urmă

Scrieti o compunere de 200 - 250 de cuvinte cu titlul " Viata unei bancnote '' (macar o idee ) E URGENT ! DAU COROANA !!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
3
Cum a murit bacnota bunicului. Iată ce mi-a povestit bunicul meu într-una din seri când nu puteam să dorm:
Am decis să-mi împlinesc visul din copilărie, să vizitez frumoasa regiune a Andaluziei din Spania. Am ales ca oraș de reședință pe timpul vizitei orașul Cordoba care are vestigii romane chair în inma orașului unele integrate în arhitectura modernă, cum ar fi primăria. Deci am ales Oasis de Cordoba fiindcă este situat pe malul unui râu Guadalquivir. Am intrat în hotel și am cerut prețul. Mi s-a cerut 100 de euroi. Am dat bacnota de 100 de euroi dar am impus condiția că dacă după ce vizitez camerele nu-mi convine, să mi se restituie, condiție acceptată fără comentarii. Am urcat sus la primul etaj. Între timp (mi-a povestit tărășenia don Pedro de Heredia Cartagena de Cordoba, proprietarul hotelului cu care m-am împrietenit ulterior)
receptionistul hotelului Garcia Lopez Sancho de Cartagena care avea datoria la brutar, a fugit cu bacnota și și-a plătit datoria.Brutarul datora100 de euroi farmacistului, care imprumutase de la un acrobat celebru. Acrobatul datora aceeași sumă de bani hotelului. Iată deci bacnota mea de 100 de euroi revenind de unde plecase.Eu tocmai coboram scările și recepționistul mi-a întins bacnota. Am luat-o și ezitam să iau o decizie, când intră pe ușă renumitul Julio Eglesias căruia îi străluceau ochii și mergea cam în zig zag. Acesta mi-a smuls bacnota din mână, i-a dat foc și cu un aer de filozof mi-a șoptit  "Banii nu aduc fericirea" .Urmarea n-o mai știu pentru că am adormit
Alte întrebări interesante