Limba română, întrebare adresată de barosannmmn, 9 ani în urmă

Scrieti o compunere de 30 randuri despre vacanta!(Dau coroana)URGENT VĂ ROG

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Dreemur
10
Vacanta
Vacanta este un lucru minunat pentru niste copii dar de asemenea si oribil pentru altii,eu o sa va prezint o intamplare care s-a intamplat in vacanta mea.
Era o zi frumoasa afarā,pasarile cantau copiii se jucau dar.....eu eram bolnav.
Eu nu puteam sa ies afara chiar daca afara era cald,dar parintii mei se dusesera sa ajute pe cineva si veneau peste doua ore.Asa ca l-am sunat pe Antonio ,un prieten sa vada daca parintii mei plecasera:
-Alo,( numele dvs ) da au plecat poti sa iesi te astept.
-Mersi Antonio! Vin imediat!
Cand am ajuns afara m-am jucat prinsea cu ceilalti copi si peste cateva minute am inceput sa stranut, si dupa aceea mam mai jucat dar am vazut masina parintilor asa ca am fugit in casa si m-am bagat in plapuma.Desigur ca parinti mei mau intrebat daca am stat in pat eu raspunzandu-le ca da.Cand a inceput scoala peste 10 zile doar doi copii mai erau in clasa pe nume Tudor si Cosmin deoarece ceilalti erau raciti deoarece s-au jucat cu mine.Aceasta este intamplare mea ,mie imi place vacanta dar mai mult scoala,aceasta este parerea mea.

Răspuns de MaestraMate
5
Vacanta de vara

Pentru mine vacanta de vara a început bine .
Mi-am ținut ziua intr-o excursie cu colegi . Apoi am mers și am vizitat Marea Egee în Grecia . Drumul a durat aprox. 14 ore . Ne-am oprit în Paralia Katerini . Am mers la vila , ne-am schimbat repede și am pornit la plaja care era la al 2-lea colt . Când am ajuns ne-am luat fiecare un șezlong și unii au rămas pe șezlong alții în apa. Eu am preferat sa merg în apa . Apa era calda și curata . Iar seara ne-am plimbat prin oraș și mi-am luat diferite accesorii .
După câteva zile ne-am plimbat cu vaporul Elisabeth Cruises . Croaziera a durat aproape 12 ore dacă nu mai mult . Am plecat de la 5 dimineață și am ajuns înapoi cam pe la 19-20 . Erau mai multe vapoare care erau a domnului Căpitan Kostas . Noi am mers cu cel mare de 400 de locuri . La noi a condus vaporul fiul lui Kostas . La un moment vapoarele s-au apropiat iar atunci ne-am " bătut "cu baloane cu apa . La sfârșit când sa ne întoarcem am mers într-un loc cu apa mai mare sa agitam apa pentru ca delfinii sa vina la valuri . Am văzut mulți . Erau așa de frumoși........ săreau în sus .... veneau și pelicanii iar noi țineam în mana biscuiți sau ceva și ei veneau , îi lua și plecau cu ei .
Vara a fost minunata . Am petrecut-o la mare cu soare și căldură . Mi-am facut o impresie și în 2016 despre o alta tara .

barosannmmn: E 2017 dar e ok
Alte întrebări interesante