Limba română, întrebare adresată de 27102007, 8 ani în urmă

Scrieti o compunere de minim 100 de cuvinte in care sa descrii locul tau preferat pentru citit. Pls repede am nevoie de ea maine !!!​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de karinaaaa9
2
Locul meu preferat pentru citit este chiar in spatele grădinii mele. Locul acesta ma liniștește si imi aduce o stare foarte buna. Totul este verde, mai putin câteva floricele. Mie imi place sa imi iau o pătura, câte ceva de ronțăit si sa ma așez pe iarba cu romanul meu preferat in brate iar in timp ce citesc sa ascult păsărelele cum ciripesc, este un sentiment asa de frumos. Însă iarna cand nu pot face asta, ma așez la geamul din camera mea si incerc sa ma relaxez cat de mult pot. Cititul este un lucru extraordinar, este ca si cum te ai uita la un film numai ca alegi tu cum sa arate personajele si cum sa arate tot. Cititul ma relaxează si este activitatea mea preferata.
Răspuns de tigrulcelbun175
1

Răspuns:

Privesc tacut pe geam , astazi vara parca isi spune povestea prin picăturile care i cad , nu cred ca o sa se oprească curând. Am primit o carte inca de la primele pagini mi a atras atenția , prietenia frumoasa care începe să unească doua destine .În urma cu cinci zile am fost pe plaja mi am întins prosopul pe nisipul fierbinte si am citit linistit departe de zgomotele ce strabateau marea . Fundalul sonor il reprezenta doar valurile ,eu le ascultam spargandu se intr o melodie usoara de mal , pescarusii cântau melodia zborului pana la cele mai inalte înălțimi. Ieri am iesit in grădina la umbra bătrânului copac m am așezat pe iarba proaspătă am deschis cartea, aici in mijlocul naturii povestea căpăta parca o altă valoare . Astăzi voi sta si voi asculta ploaia va fi muzica de fundal atunci cand prințul va invita printesa la dans . Patul din propriul dormitor ptr mine este locul potrivit ptr a citi cartea preferata care m a captivat ,m a prins în mrejele ei , doresc sa las toate grijile din timpul zilei si sa intru in lumea viselor . Pentru mine orice loc imi poate oferi câteva minute de lectură fie ca sunt in metrou in picioare , fie ca sunt pe o banca in parc , in tren , cartea a reușit să mi atragă atentia , devine ca o stăpână buna care ma fascinează cu poveștile ei , chiar dacă as vrea nu ma mai pot desprinde de ea .

Alte întrebări interesante