Limba română, întrebare adresată de anastasiabarbu784, 7 ani în urmă

Scrieți o compunere de minim 150 de cuvinte cu titlul : ,,sunt eu erou ? “ in care sa trăiești o întâmplare din care ar reieși ca te ai comportat cu mult curaj
Dau coroana

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de catalinpogorevici555
1

Răspuns:Sunt un erou?

Explicație:

Sunt eu erou? Aceasta este întrebarea la care mulți dintre noi ne-am gândit măcar o dată în viață. În urmă cu câteva săptămâni, am trăit o întâmplare care m-a făcut să îmi pun această întrebare, și anume, am salvat un copil de la înec într-un râu.

Mă plimbam pe malul râului când am auzit un strigăt de ajutor. M-am uitat în jur și am văzut un copil mic plângând și luptându-se să se mențină la suprafața apei. Fără să stau prea mult pe gânduri, am sărit în apă și am înotat spre el. Acesta era deja obosit și nu mai putea să înoate. L-am prins de mână și l-am tras spre mal.

Mama copilului, care îl căuta disperată, a venit spre noi și mi-a mulțumit din toată inima. M-am simțit binecuvântat că am putut ajuta. În acel moment, m-am gândit că oricine poate fi un erou. Nu este necesar să faci ceva mare și spectaculos pentru a fi un erou. Uneori, un act mic și simplu poate face o diferență uriașă în viața cuiva.

De atunci, am început să mă gândesc mai mult la oamenii din jurul meu și la modul în care îi pot ajuta. Am realizat că eroul nu este doar acel personaj din filme sau din cărți, ci poate fi oricine, inclusiv eu. Iar această experiență m-a făcut să simt că am curajul de a face față situațiilor dificile și de a fi un erou în orice moment.


catalinpogorevici555: Te rog coroana
anastasiabarbu784: Mulțumesc
Alte întrebări interesante