Limba română, întrebare adresată de AlexWannabe1, 8 ani în urmă

Scrieti o compunere de minim 150 de cuvinte despre legătura omului cu natura
În redactarea compunerii vei:
-prezenta un tablou de natură.

Va rog imi trebuie repedee

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de penuoana14
5

Legătura omului cu natura

Omul a fost construit in natura pentru a avea grija de ea. Dumnezeu i-a dat omului natura ca să nu o polueze dar degeaba fiind ca omul arunca tot felul de chimicale in apa si o polueaza. natura este foarte importanta pentru om fiind ca noi mancam fructe legume si multe altele din natura. Natura este legata de om. natura este foarte frumoasa si speciala in felulu ei dar noi toti o vedem diferita fiind ca noi oameni suntem diferiti unul de altul suntem unici. Noi ar trebui sa avem grija de natura dar uni dintre noi nu ii intereseaza de natura asa cand se duce la padure(in natura) arunca sticle hartii plastic diferite lucruri care se dizolva foasrte greu(2-3 ani) . Spuneti stop poluari naturi. Copii d-voastra sau nepoti vor creste intr-un mediu poluat si nu cred ca vreti sa se intample asta . Asa ca Legatura cu omului cu natura. este foarte importanta.

sper ca te-am ajutat nu este chiar atatea cuvinte cate trebuiau dar m-am straduit sa te ajut aucces


AlexWannabe1: Multumesc, apreciez efortul
penuoana14: nai pentru ce !
Răspuns de gociaandreea
8
Mintea fiintei umane reprezinta un rezervor de ganduri care se umple pe parcursul zilei, fiind nevoit sa se elibereze cand stresul apare. Omul necesita un spatiu in care isi poate regasi energia necesara pentru activitatile importante.
Natura presupune o cale de scapare din cotidian si de linistire psihica de care o persoana are nevoie pentru a nu ceda in fata greutatilor. Astfel, oamenii isi gasesc adesea alinarea in natura, reprezentand un loc destinat relaxarii. Ei pot asculta sunetele padurilor, fosnetul frunzelor, cursul lin al apelor, se pot conecta cu vietuitoarele aflate acolo. Totul devine un loc de vis, o metoda simpla de a uita de griji si de a-si reincarca puterile. Totodata, natura are rolul de a contribui la starea de sanatate a unei persoane. Acolo se gasesc diverse fructe specifice, mure, afine, fragi, deliciu sanatos pentru cei care strabat padurile.
In concluzie, natura este vitala pentru sanatatea psihica si spirituala a omului, contribuind perfect la fericirea acestuia.

AlexWannabe1: Multumesc✌️
gociaandreea: multumesc si eu ❤️
Alte întrebări interesante