Limba română, întrebare adresată de davidperic988, 7 ani în urmă

scrieți o compunere de o pagină cu titlu singura acasă de craciun​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de musteaterik
2

scrieți o compunere de o pagină cu titlu singura acasă de craciun

Singura acasă de Crăciun

De obicei, Crăciunul este o sărbătoare plină de bucurie și îmbrăcată în lumină și căldură. Familiile și prietenii se adună împreună pentru a sărbători nașterea lui Isus și pentru a se bucura de prezența unii altora. Dar pentru unii dintre noi, Crăciunul poate fi o sărbătoare tristă și solitară, mai ales atunci când suntem singuri acasă.

Pentru mine, acest Crăciun va fi primul meu petrecut singură acasă. Toți membrii familiei mele au planuri de a merge în vizită la alte rude și, din cauza restricțiilor de călătorie legate de pandemia de COVID-19, nu am putut merge cu ei. Mă simt un pic tristă și speriată la gândul că voi petrece sărbătoarea singură în casa mea, dar am înțeles că aceasta este situația pentru mulți oameni în acest an.

Cu toate acestea, am hotărât să fac din acest Crăciun cât mai plăcut posibil pentru mine. Am început prin a mă înconjura de lucruri care îmi aduc bucurie și care îmi amintesc de Crăciunurile petrecute în trecut. Am împodobit casa cu ghirlande și lumini, am pus muzică de Crăciun și am copt cozonaci și alte delicii tradiționale. Am, de asemenea, făcut un plan pentru a mă bucura de o zi plină de activități, cum ar fi citit o carte bună, urmărind filme de Crăciun și gătind o masă de sărbătoare pentru mine.

În ciuda faptului că sunt singură acasă, nu sunt complet singură în această sărbătoare. Am mulți prieteni și membri ai familiei care m-au încurajat și care vor fi disponibili pentru a vorbi cu mine prin apeluri video sau mesaje de text dac


davidperic988: ms mult
Alte întrebări interesante