Limba română, întrebare adresată de BibbyLime, 9 ani în urmă

Scrieți o compunere de o pagină în care să vă imaginați cum ar fi lumea dacă toți oamenii ar rămâne copii pentru totdeauna. Vă rog, ajutaţi-mă, nu e urgent dar totuși, va rog, faceți-o, ofer și coroană !!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Ema0g0
3
Daca toti am fi copii, nu ar exista lumea in sine, ca in general adultii fac toate constructiile, invatamantul, decorul, obiectele, povestile etc
Ar fi o lume plina de Peter Pani cu diferite nume. Nu ar mai putea invata nimeni nimic, ca doar nu o invata un copil de la un copil? Si daca ar fi asa, acel copil de la cine ar invata? Bineinteles ca de la un alt copil.
Dar lumea asta va ramane mereu la fel, ca daca nu sunt adulti nu pot rezulta alti copii, iar nimeni nu ar mai muri ca doar nu imbatranesc, nu?
Cu toate astea, desi pana acum am vorbit doar de lucruri rele ce se pot intampla, in adancul sufletului meu tot mai e o speranta ca se va intampla, si ca nu vor mai fi reguli precum: "Acest program este interzis copiilor sub 12/15/18 ani", "copiii sub 12 ani si/sau 1,50 m nu au voie pe loul din fata a masinii" etc. Ar fi doar fericire, joaca, si cladiri din zahar, copaci din ciocolata, nori din vata de zahar si alte fantezii asemanatoare. Nu am fi obligati sa ne trezim de dimineata pentru a merge la scoala, iar tu astfel nu ai fi avut aceasta tema. Daca nu exista teme, inseamna ca nici site-ul asta nu ar exista, ca e facut doar pentru teme de casa!

Nu scrie in tema ta ultima parte, am vrut doar sa indentific gravitatea situatiei, si poti sa combini cate ceva si din raspunsul meu si celalalt, momentan nu ii pot vedea numele ca scriu.
Alte întrebări interesante