Limba română, întrebare adresată de elisa88, 8 ani în urmă

Scrieti o compunere despre o intamplare de la scoala !!!!P.S.-trebuie sa fie destul de lunga !!!!! Va rog !!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de doneaginuta
1

Intr-o zi însorita m-am trezit pentru a merge la școala . După ce am mâncat si m-am spălat am ieșit afara sa aștept autobuzul ce m-a ducea la școala . M-am urcat si am așteptat sa ajung.

Ajunsă la școala mi-am scos cărțile si am așteptat sa înceapă ora de matematica . In pauza am ieșit sa mă joc cu prietenii mei . Când am vrut sa mă întorc înapoi in clasa am observat ca un câine se ținea după mine. M-am oprit si l-am luat in brațe, i-am dat ceva de mancare, inainte sa plecla ore i-am spus ca o sa-l iau acasa. A dat din coada ca si cum mă înțelegea si sa urcat pe o banca, si m-a asteptat.

După ore l-am luat acasă , l-am îngrijit si de atunci suntem cei mai buni prieteni.



Răspuns de elisa201540
1
La ora de chimie



Eram la ore de chimie intr-o zi de primavara,cu cer senin.Doamna profesoara voia sa ne faca o demonstratie, ca noi sa intelegem cat mai bine lectia.
A adus sticlaria care noua ne parea foarte interesanta, ca de exemplu paharul berzelius sau paharul erlenmayer si unele aveau si nume amuzante care ne faceau sa chicotim, insa doamna ne atragea atentia de fiecare data,astfel pierzand cateva minute din ora.Un coleg urma sa aduca restul sticlariei insa danduse mare in fata clasei a scapat din greseala paharul berzelius , apoi toata clasa a inceput sa rada de el. Dar din cauza aceasta doamna s a suparat pe noi si nea dat test din numele obiectelor de laborator , foarte putini au luat note mai mari de 8 insa ce era important pentru doamna era ca ea "credea" ca ne vom cuminti insa nu a fost asa deloc.In urmatoarea ora ne am amuzat de un coleg care gresise numele unor obiecte,la test si toata lumea a ras de el iar dupa asta a urmat inca un test.Cu siguranta voi tine minte aceea ora de chimie pana la urma , Cum as putea uita?
Alte întrebări interesante