Limba română, întrebare adresată de ajdnbbf, 8 ani în urmă

scrieti o compunere despre o lume magica in care obiectele și viețuitoarele sa vorbească! va rog!! DAU COROANA!!!!!!! 3 pagini​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de D76
4

Neprevazutul

Eu si cu familia mea tocmai ce n-eam. mutat intr-o casa noua.

Casa era mare si frumoasa, totul era foarte diferit.

Multi oameni zicioau ca in aceasat casa sunt mai multe obiecte care prind viata, dar eu nu credeam nimic din spusele lor.

Intr-o seara urc la etaj pentru a ma culca , inchid lampa de pe noptiera si inchid ochii, peste ceva timi o lumina puternica se aprinde .

Deschid ochii incet si ma uit in jur, toate obiectele din casa mea erau diferit, nu mi-am batut capul cu aceasta chestie asa ca inchid ochii la loc.Cainele meu pe nume Pufi de odata sare pe mine si imi zice ca ii e foame, surprinsa am deschis ochii crezand ca visez dar totul era real.Peste cateva minute incep sa ii adresez cateva intrebari .

El imi raspunde cu drag la aceste intrebari si lampa mea se aprinde pe ne prevazut.

Ea zice ca vechiul proprietar al casei nu dorea sa adoarma noaptea asa ca a puso pe ea sa se aprinda din cinci in cinci minute pentru a nu adormi.

Surprinsa i-am adresat cateva intrebari la fel ca si lui Pufi.

Ea imi zicea ca in aceasat cas amai sunt multe lucruri care pot prinde viata in orice moment si ca ea este stapana lor, m-ia facut cunostinta cu ele . Eram uimita oentru ca nu am mai vazut un caine si cateva obiecte care pot sa vorbeasca....

Scuze ca nu pot continua dar trebuie sa ma duc la masa.Iti continuam cu drag compunerea.SUCCESSSS!


ajdnbbf: ms
ajdnbbf: dar nu poți sa o continui dupa masa?
ajdnbbf: :))))))
klavacoca52: bravo
Alte întrebări interesante