Limba română, întrebare adresată de mitrajudith, 8 ani în urmă

Scrieti o compunere in care personajele sa fie doua jucarii ale voastre!! va rog frumos sa ma ajutati 5,6 propozitii!Scrieți o compunere în care personajele să fie două jucării ale voastre ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de alichiriac2009
1

Răspuns:

Este o zi mirifica de iarna,iar papusile Clara si Claris admirau leganarea de fluturi jucausi ,casele cu cusme albe de postav si copacii cu crengute de argint erau pudrati cu zahar. Ele s-au hotarat sa mearga la sanius.

Cand au ajuns pe derdelus cu saniile ,ele si ceilalti copii au inceput o cursa pe omatul moale sperand sa inveseleasca soarele sfios si palid.

Seara au ajuns acasa si au cazut intr-un somn linistit.

A fost o zi minunata!


alichiriac2009: sa imi dai inima
mitrajudith: Multumesc frumos
Răspuns de rebeca1234581
1

Răspuns:

Era odată un pluș cusut de o fetiță și un roboți construit de un băiețel.Plușul era unul așa de simpatic încât nu-i plăcea să ghicească lumea, dar în schimb roboțelul este mai jicnitor la suflet.

Într-o zi de vară cei doi copi sau întâlnit într-un parc.Cei doi nici nu apucase să se studieze încât eu doi sau recunoscut din prima. Aceștia erau cei mai buni prieteni deci nu era ea mirare.Trecuse timpul, iar cei doi trebuia să plece. Din greșeală eu și-au utat jucările în parc.Cele două jucări nu se mai văzuse până acuma, deci era ceva nou.Plușul încercase să fie cât mai respectuoasă,dar roboțelul nu să obosit să fie.Trecuse din nou ceva timp, iar cele două jucări deja se înțelejeau de minune.Jucările se jucase în tot parcul o zi întreagă,iar noaptea se puse grămăjioară să doarmă.

Ziua următoare o altă fetiță se duse de dimineață în parc și văzuse jucăriile.Le luase din prima și le duse la sora ei cea mică, care de fapt era stăpânul plușului.Acestanu a îndrăznit să ducă roboțelul la prietenul lui deoarece aceștia se certase în timpul lipsă fără jucăriile lor preferate.Dar nici nu voia să dea jucăria băiatului coiva, deoarece cele două jucări se înțelegeau de minune.

Explicație:

Sper că este bună compunerea!!!


mitrajudith: Multumesc frumos!!
rebeca1234581: Nu ai de ce
Alte întrebări interesante