Limba română, întrebare adresată de natytrandafir23, 8 ani în urmă

Scrieți o compunere în care să povestiți cum a decurs vizita la un muzeu care va impresionat.
Vă rog e foarte urgent!
Până la 21:40.
Dau coroană!
Despre muzeul Antipa din București!
Vă rog mult! ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de albertrandafir
7

Răspuns:

Excursie la muzeu

Cu ocazia zilei mele de nastere, am fost cu familia intr-o vizita la muzeul Antipa, din Bucuresti.

In drum spre locatie, incercam sa imi imaginez cum va fi cand vom intra in muzeu, iar prin surprinderea mea a fost cel mai mare muzeu la care am fost pana atunci.

Ajunși acolo, am platit biletele de intrare, apoi am vasut un urias schelet de dinozaur. Dar, pe langa acel schelet, erau mult mai multe obiecte istorice.

Am vazut pesti foarte mari si tot felul de animale ciudate, dar si vaze, farfurii si multe alte obiecte pastrate i timp, care m-au impresionat.

A sosit momentul plecarii, cand am cumparat un suvenir sa ne aducem aminte de excursia asta minunata. Sper ca voi mai avea parte de asemenea excursii!


natytrandafir23: ms
Răspuns de KaNEkiOn
1

Răspuns:

Pe mine ma inpresionat cel mai tare muzeul din Bucuresti Antipa e o cladire foarte frumoasa si mare primul pas care lam fact in muzei ma mirat totol din jur nu mai avem rabdare sa ma uit la toate exponatele din jor la ele cu familia inpreuna inprimul rind mam dus cu tata sa ma uit la dinozaurii peurma cu mama pela mumie din egipt neam veselit dor ziua o trecut ca o cliba si dea tuncia mie ie plac foarte tare muzeile data viitoare poate vom merge la altul iata aciasta este vizita mea preferat ala muzeu.


natytrandafir23: mulțumesc!
Alte întrebări interesante