Limba română, întrebare adresată de xEvaxuwu, 8 ani în urmă

Scrieti o compunere in care sa precizati Ganduri pentru Mos Craciun de maxim o pagina. Va rog din suflet!!​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mihaidjdiei
1
Draga, Mosule

In aceasta minunata iarna imi doresc de Craciun o carte de citit pe care o visez si o doresc de foarte mult timp pe care nu mi o pot permite din pacate. Daca ai putea sa mi faci acest cadou as fi foarte recunoscator! Iti doresc sa ai parte de lucrurile cele mai frumoasa, sanatate, bucurii! Te imbratisez cu drag si mult spor in tot ce ti-ai propus anul acesta! Cu drag .... (numele tau)
Răspuns de marianpredaniel
1

Răspuns:

Mai este puțin și vine Moș Crăciun .Doamne...,ce bucurie..

Anul acesta mi-am propus să fiu foarte cuminte deoarece Moșul nu iartă.Am făcut o scrisoare lungă și v a trebuit să i-o trimit.

-O mașinuță

-Rechizite școlare

-Dulciuri

-Fructe

-Un telefon si un laptop

Hmm...Cam atât ,cred că o să-i fie greu pe principiul acesta fiindca are să dea cam aproximativ 4 miliarde de copii care îi scriu în fiecare an și el cu drăguți lor spiriduși au de creat Multe multe jucarii .Dar le mai cumpara si din Jumbo , l-am vazut săptamâna trecută acolo era cam alarmat.Cănd mo-oi face mare vreau s-ăl ajut și mai exact să mă duc cu tirul acolo în Polul Nord .Cred ca o să-i placă.Pentru că o să vină i-am pregatit o cănuță cu lapte și niște fursecuri foarte bune făcute de mama .Moș Craciun este un om deosebit!Îi urez succes la munca depusă pentru noi.

Alte întrebări interesante