Limba română, întrebare adresată de larilaralarisuca11, 8 ani în urmă

Scrieți o compunere narativă 150-300 de cuvinte cu titlul ,,O întâmplare la muzeu"

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de robi33818020
6

O întâmplare la muzeu

De săptămâna altfel eu și clasa mea am mers la muzeu,nimic interesant.Eram în autocar în drum spre muzeu langa colegul meu drag ,Tudor.Tudor nu prea era un copil cuminte și cam o supăra pe doamna diriginta.După o oră plictisitoare de stat în autocar,ajunsesem la muzeu,însă,ghinionul nostru,a început să plouă.Doamna Diriginta ne-a adunat pe toți în fața muzeului asigurăndu-se că suntem toți.În timp ce doamna ne numerota,Tudor alerga în ploaie țipând și țopăind.

Doamna dirigintă țipă la Tudor,

însă degeaba!

Toată clasa a început să râdă în hohote.

Doamna dirigintă alerga după Tudor în speranță că-l va prinde și cumva,nu știu cum,reușise.

Am intrat în muzeu.La intrare era cea mai mare fosilă pe care am văzut-o!Apoi venise un ghid și ne-a arătat muzeul și exponatele,spunându-ne tot feluri de chestii despre fiecare în parte.

Tudor,plictisit s-a dus la fosila cea mare și,neobservat,se urcase pe ditamai fosila,iar apoi strigă în gura mare sunt regele lumii,iar voi sunteți sclavii mei.Doamna dirigintă,nervoasă,își mulse parul din cap.

Tudor,răzând,sare sus și jos iar fosila care săraca s-a prăbușit din cauza greutăți,nici macar nu era foarte stabilă,așa că Tudor s-au accidentat,a plătit pentru stricăciuni și a primit pedeapsă de la doamna dirigintă și de la părinți.


robi33818020: Sper că te-am ajutat!Scuze acum am văzut că sicrie Tudor s-au accidentat,era Tudor s-a
larilaralarisuca11: Cam câte cuvinte are,aproximativ?
Alte întrebări interesante