Limba română, întrebare adresată de blueberry78, 8 ani în urmă

Scrieti o compunere narativa de minimum 150 de cuvinte despre o intamplare stranie petrecuta de Craciun!
15 pct+coroana

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de bianca3339
4
Stau in fotoliu,langa fereastra.Ceva se misca afara.Ma ridic si mă duc la geam.Dau perdeaua de dantelă la o parte.Vantul șuieră,si fiind la casa bunicilor,care nu e tocmai de ieri construită,ferestrele scartaie.
Imi iau bluza de trening si ies până afara sa vad ce se intampla.se aud șoapte de voci ce vin din pădure.imi șuieră numele atât de ademenitor .Papucii de casa ating zăpada,și sub greutatea mea,zăpada scartaie.
E înfricoșător în pădure.Dar trebuie să aflu ce imi poate provoca atâta curiozitate.Poate ar trebui să mă opresc.La urma urmei,curiozitatea a omorât șoarecele. Dar continui sa las urme pe zăpada din spatele meu.
Ma opresc.Sunt ingrozit/ă .Ceva imi respira în ceafă.Aerul din plămânii mei devine irespirabil.Ma întorc usor.In spatele meu e o matahala 2 coarne,degete lungi precum crengile unui copac si aspect scheletic.
-Ești gata?spune o voce de femeie.Să afli adevărul despre tine?Despre sărbătoarea asta,care are la baza un act oribil facut de mine?Esti gata......sa mă vezi?
Ochii ființei scânteiau ca ochii de pisica.Aceasta se dădu cam 2 metri în spate și își purta corpul mlădios si misterios până în luminisul din fata mea.
-Fugi,(numele tau)!
Era bunicul,cu un topor în urma.
Tot el scoase din buzunar sare si pilitura de fier,care se stie ca alunga demonii, si arunca in urma noastră.Am ajuns în casa.M-am uitat terifiat/ă la bunicul ,care a urcat pe scări,dar de la a 3-a treapta s-a oprit si mi-a aruncat niste vorbe
-Fii cu băgare de seamă noaptea.Nu degeaba i se spune Pădurea Fiarelor.
M-am intors in fotoliu.E noaptea de Craciun
Alte întrebări interesante