Limba română, întrebare adresată de Biaaaaaaaa1, 7 ani în urmă

scrieti o notă de jurnal, cu privire la o oră de română. in nota ta de jurnal trebuie să ai introducere, cuprins, încheiere si sfarsit

După scrie tiparele textului : narativ, descriptiv, explicativ

DAU COROANA + 100pct​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Komisarul
0

Răspuns:

Buna! De ce ti se pare asa de complicata o nota de jurnal?

Ia uite:

Salutare Jurnalule!

Astazi trebuie neaparat sa iti impartasesc ce am realizat la ora de roamana, Cum? Nu stii ce anume? Stai sa iti spun:

Tu stii ca am ceva de neinteles la pronumele reflexiv. NU ca nu l-as recunoaste, insa imi era dificil sa il deosebesc de pronulele personal. Ia uite ca astazi,  in ora de romana, Profa cchiar sta a explicat. Si... ca sa fie si "bomboana de pe tort", pe cine crezi ca a pus la aplicatii sa rezolve???? - Daaa, chiar pe mine. M-a nimerit rau!

Cu multa rabdare si intelegere, doamna m-a asccultat ( stii ca are o parere destul de buna despre mine, ca fiind o eleva buna) si a inteles repede unde greseam in depistarea pronumeleui reflexiv. Pentru asta, ne-a spus un simplu "truc" de recunostere. Asta a fost! De acum stiu cum sa depistez pronumele reflexiv de cel personal, fara sa gresec.

Stii, nici  nu ma asteptam sa fie atat de usor, dar nu ma asteptam sa iau chhiar 9 ( eu care ma gandeam ca sigur voi face vreo gafa!

Stai, stai ca stiu ce vrei sa spui: sunt prea buna ca sa ma las infranta! Asa este si... pana la urmatoare ora de romana, mai invat cate ceva.

Salut Jurnalul meu prieten!

Explicație:

Alte întrebări interesante