Limba română, întrebare adresată de femaleHarryPotter, 8 ani în urmă

Scrieți o poveste cu un câine(la persoana 1)​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de alexia2007ponyoztxz3
1

Astazi este ziua mea.Abiastept sa vad ce cadou imi dau parintii .Buna sunt(pui tu un nume) si am (pui tu anii) ani ,ador foarte mult animăluțele,imi doresc foarte mult un cățeluş.

Este ora 15:30 . Ma distrez foarte mult cu familia mea.Tata se uita la mine foarte vesel. S-a dus până in fața portii.Când a venit la mine cu un cățeluş, nu mi-a venit sa cred, sunt foarte fericit/ă ca am primit un cățelus nou. L-am numit Toto (este doar un exemplu dar poți sa pui orice nume vrei) ,este rasa Husky.

Peste o lună , a început noul an şcolar, Toto a crescut mai mare.Acesta ma urmarea pe drumul spre şcoală. Dupa ce s-au terminat orele ,Toto mă aştepta în fața porții,eram aşa fericit/ă ca am un asa catel destept.Dupa cateva zile , m-am certat cu prietenii mei ,eram extrem de trista, Toto statea langa mine si ma lingea sau statea cu capul pe picioarele mele.M-a inveselit tare mult ,asa m-am dus sa ma joc cu el.

Au trecut 6 ani ,Toto este un caine mare si voinic. Era ajunul Craciunului, parintii mei au plecat in vizita la rude, eu am ramas acasa pentru ca eram racita. Nu peste mult timp aud cum se deschide usa. Am crezut ca au venit mama sa isi i-a ceva dar, am vazut un om necunoscut. Am inceput sa țip. Toto a sarit pe el sa il muste, dar din pacate, cainele meu cel drag a murit ca i-a fost bagat cutitul in burtica .Am inceput sa plang si sa sun la politie. Infractorul s-a predat si a asteptat pana sa vina politia. Acesta a fost dus la sectie si chiar atunci au venit si parintii mei ca au auzit vestea.Mi s-a rupt sufletul cand l-am vazut pe Toto pe jos.Tata l-a ingropat sub copacul unde l-a gasit prima oara .

Şi aceasta e povestea câinelui meu cel drag!


alexia2007ponyoztxz3: Multumesc pentru coroană!
femaleHarryPotter: O meriți din plin! Ai scris o tonă!
Alte întrebări interesante