Limba română, întrebare adresată de comarnitchianis, 8 ani în urmă

Scrieți o povestire despre yn prieten care va fost cel mai bun dar va rănit .

Am nevoie urgent ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de someoneoof
3

Acum mult timp am fost prietena cu o fată cu care am fost la grădiniță. Era una dintre singurele mele amice, dar era si cea mai buna.

Nu am realizat ca ma folosește... Mereu după școală mergeam acasă sa ma odihnesc si sa imi fac temele, însă ma suna mai în fiecare zi "disperată" ca nu își poate face tema ori la matematică, ori la limba română. Mereu o ajutam, căci aveam mare încredere în ea si o apreciam.

Pe atunci, aveam probleme cu geografia și mereu când o sunam pe cea mai bună prietenă, aceasta ori nu imi răspundea, ori imi spunea că are treaba și nu are timp sa ma ajute.

Intr-o zi mergeam acasă de la școală și o văd râzând cu niște prietene de alea ei pe o bancă. Ma duc spre ea pentru a o saluta, însă am auzit conversația lor... Acestea vorbeau despre mine. Și cea pe care o cunoșteam cel mai bine spunea că o Sun mai în fiecare săptămână pentru a ma ajuta la teme. Și ca eu nu o ajut niciodată.

Nu am mai zis nimic... Am alergat spre casa cât de repede am putut, iar când am ajuns m-am trântit în pat.

Mai târziu mi-am dat seama ca nu am nevoie de prieteni falși, dar am nevoie de mine si de părinți si de cei foarte apropiați.


Luasometita: Adorrr
Luasometita: I super faina povestea
someoneoof: Multumesc!!
Alte întrebări interesante