Istorie, întrebare adresată de mihneaavram983, 8 ani în urmă

Scrieti o povestire din cartea legendele olimpului.Rapid dau coroana.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de dragon1233
2

Intr-o zi un baiat pe nume Icar se plictisea.Baiatul isi dorea sa poata zbura.Tatal sau i-a propus sa-si faca niste aripi.

Dupa multa osteneala,baiatul impreuna cu tatal sau au terminat aripile.Rapid,Icar si-a pus aripile si a decolat.A zburat toata ziua!Dar,incapatanat fiind,s-a aventurat sus in nori.Deodata,se trazeste cazand din cer.

In final,Icar moare...


mihneaavram983: Mai poti sa imi dai inca 3 povestiri ? Dau coroana
dragon1233: ok
dragon1233: 1 Nasterea zeilor...Intr-o zi,existau doar Uranus,cerul si Gaia,pamantul.Intr-o zi Gaia nascu titani si ciclopi.Gaia ii sfatui pe titani si ciclopi sa il invinga pe Uranus.Unul dintre ei,Cronos,a decis sa il infrunte pe Uranus.
dragon1233: 2 Nasterea continentului numit Europa...Intr-o zi,Zeus se plictisea.Deodata a vazut o frumoasa tanara.Rapid,el s-a transformat in taur si a rapit-o.A dus-o peo insula gigantica.Pe fata o chema Europa.Din pacate,fata a murit acolo...
dragon1233: 3 Focul...Intr-o zi,un barbat numit Prometeu dorea sa aduca focul oamenilor.S-a dus in fieraria lui Hephaistos,unde era folosit focul.Incet,Prometeu s-a strecurat in fierarie si a luat focul.Cand a aflat Zeus ca Promateu a furat focul din Olimp,s-a suparat rau.L-a legat pe Prometeu de un stalp pe o stanca si in fiecare zi,vulturul lui Zeus vanea si ii ciupea carnea de pe el.Titan fiind,Prometeu se regenera,dar era un chin ingrozitor...
mihneaavram983: Multumesc
dragon1233: cu placere
Alte întrebări interesante