Studii sociale, întrebare adresată de beea2, 9 ani în urmă

scrieti o scrisoare catre mos nicolaie folosind verbele :am fost, voi fi ,ma m dus ,am luat, am fost, Dau Coroana

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de aki1
0
Draga Mos Nicolaie,anu asta AM FOST foarte cuminte si chiar imi doresc sa nu uiti de mine. AM LUAT note buna AM FOST la concursuri M.AM dus la bunica si am ajutat.o cat de mult am putut. Am facut fapte buna si sper ca din tot sufletul sa primesc si eu o mica rasplata. Si iti promit ca VOI FI si mai cuminte.
Răspuns de bogdygalatanu
1
Dragă Moş Nicolaie,

Nu sunt unul dintre cei mai cuminți copii,dar pot spune că merit un loc pe Lista Copiilor Cuminți.Poate am neglijat învățătura şi am fost adept/ă a distracției depline,dar îți promit,Moşule,că de acum înainte voi fi o persoană atentă şi dedicată educației.Ştiu că poate crezi că nu mă pot schimba,dar îți voi demonstra:Ieri,când veneam de la şcoală,am văzut o bătrânică care se chinuia cu nişte pungi,aşa că m-am dus la ea şi am ajutat-o.Era o femeie dulce şi simpatică.Am mai aflat că lucrează chiar lãngă magazinul de lângă şcoală.Sper să nu crezi că mă laud,dar trebuia să-ți descriu nişte fapte pt. a mă crede.
Săptămâna trecută am luat o mustare groaznică de la părinții mei pt. că am luat o notă mică.Ţi-am povestit acest fapt pt. a nu-ți da speranţe deşarte că mă voi schimba,dar totuşi îți promit că voi încerca.

Cu multă iubire şi împăcare de sine,
(Numele tău)
Alte întrebări interesante