Limba română, întrebare adresată de anamariajg2004, 9 ani în urmă

Scrieți o scrisoare pentru Moș Nicolae care să fie haioasă. (apropo nu trebuie să cuprindă chestii de genul îmi doresc...., trebuie să fie amuzantă)
Mulțumesc mult!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de 067368208
2
Mos Nicolae anul acesta am fost o eleva neascultatoare si o fiica foarte rea.Stiu deja si ce cadou ma asteapta .Nuielele pentru mine vor fi cel mai perfect cadou anul acesta . Stiu ca nu vor schimba nimic si voi ramine la fel de zbintuita ca si pina acum insa macar ma voi bucura si eu ca nu ai uita de mine.Insa te rog sa nu fie chiar multe ca atunci voi putea chiar sa imi schim parerea si sa ma fac si eu cuminte insa aceasta imi va incalca legea mea de fi cea mai neascultatoare eleva si nu as vrea sa le fac inima rea parintilor care ma invata atit de bine cum sa ii intrec pe toti in aceasta meserie destul de grea. 
                                              Mos Nicolae imi multumesc anticipat pentru cadou si as vrea sa spun ca la anul nu se va schimba nimic sper eu din tot sufletul.

anamariajg2004: Mulțumesc oricum că ai răspuns chear dacă nu a fost amuzantă
Răspuns de CristalEmpaer
1
m-am straduit a fi cuminte tot anu si ghetele-mis curate, frumos aranjate iar tu can vii te uiti te miri si nu ai sti ce sa imi pui si la sfarsi te-ai hotarat ..... dar ce? sti ca miemi-ar place un ceas frumos o ciocolata si un mos

anamariajg2004: mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc mult, mult de tot
CristalEmpaer: cu placere
CristalEmpaer: a fost usor pt mine pt ca trebuie sa fie in rime si mie imi place sa fac rime deci.......... cu placere
Alte întrebări interesante