Limba română, întrebare adresată de lavriccosmina11, 8 ani în urmă

Scrieți o scurtă compunere de 5 rânduri,cu titlul ,,Ce înseamnă să fii tu însuți?" în care să folosiți 3 pronume reflexive,2 specifice și unul împrumutat.Vă rog,urgent!​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Elena752007
2

Răspuns:

Inseamnă să nu vrei să impresionezi prin cum ar trebui să fii, și de fapt nu ești, sau să atragi atenția asupra eului prin ceea ce nu ești, și ști că nu ești pentru că poate acest gând te macină în fiecare seară sau dimineață. Ceea ce definește cine sunt? Gândurile și faptele mele de zi cu zi, felul de om cu care interacționezi, modul în care îți petreci timpul liber, mediul în care îți alegi de cele mai multe ori să evoluezi după o anumită vârstă și mediul în care ai crescut, principiile după care te-ai ghidat în viață și după care te mai ghidezi.

Probabil ca suntem „ceea ce facem” cu conditia sa ne simtim bine in pielea noastra facand acel ceva, iar ca sa imi explic raspunsul, ma gandesc la cat de penibili sunt unii oameni care fac lucruri ce nu li se potrivesc, sau incearca sa fie ceea ce nu sunt…devenind astfel ridicoli.

Explicație:

Alte întrebări interesante