Limba română, întrebare adresată de mara116, 9 ani în urmă

scrieti o scurta compunere despre o intamplare hazlie folosind verbe la timpul trecut care sa contina triftongi si diftongi.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Ruxandruța
12
O întâmplare hazlie
Anul trecut am mers la ţară împreună cu verişorii mei .............. Am vrut să o ajutăm pe bunica la treburile gospodăreşti dar nu ne găseam nimic de lucru. Atunci bunica ne-a dat câte o bidinea şi câte o găleată de var şi ne-a pus la văruit copacii. Ne-a arătat puţin după care noi am continuat. A fost tare amuzant că la sfârşit nu se cunoştea care era vopsit mai bine: noi sau copacii. Eram plini de var, din cap până-n picioare.
Răspuns de ally114md
6
O data mai demult eram prin padure cu prietenii mei si ne plimbam. Brusc dintr-un tufis sa auzise ceva. Ni-am speriat cu toti. Alexandru prietenul care zicea ca este cel mai curajos  a zis ca se duce el sa vada ce este pentruu ca el este deja barbat. Cind auzise o fosniala mai mare fugi de se rupea pamintul. eu ma apropiesem de tufis si ma uitasem si cind colo ce credeti ca am vazut era un arici care se intepesine de o creanga si facuse zgomot. cu totiii am inceput sa ridem si mai ales ni-am ris de alexandru care zise ca el est ebabat dar sa temut de un mic arici. :D
Alte întrebări interesante