Limba română, întrebare adresată de vortolomeiecatp5n1ph, 8 ani în urmă

Scrieți o scurtă descriere a unui eveniment pe care îl sărbătoriți la școală care vă place / nu vă place cel mai mult (100 cuvinte).​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de dianadediu00
0

Răspuns:

Bună ^_^

Ziua profesorului/profesoarei noastre

Era o zi frumoasa de școală, colegul nostru, Mihai, și-a amintit de ziua profesorului/profesoarei noastre. Ne-a spus nouă și toți ne-am gândit să-i facem o surpriză.

Zis și făcut, eu cu cele mai bune idei de petrecere, toți colegii s-au bazat pe mine. Am făcut planul! Jumătate de clasă trebuia să se ducă să cumpere decorațiuni, felicitări, cadouri și altele iar cealaltă jumătate de clasă, inclusiv eu, trebuia sa rămânem la școală să aranjăm clasa. Zis și făcut. Noi, jumătatea de clasă rămasă la școală, am început sa scriem pe table,, La mulți ani", să aducem flori etc. A venit cealaltă jumătate de clasă cu decorațiunile și cadourile! Iar, am început cu toții să decoram repede clasa pentru ca nu mai era prea mult timp din pauza mare. După ce am terminat, am stins lumina și ne-am ascuns toți sub băncile noastre și am așteptat în liniște. A întrat profesorul/profesoara în clasă. A văzut ca e întuneric și a aprins lumina. Când lumina a venit noi cu toții am sărit și am început sa cantam,, La mulți ani".

Profesoara/profesorul a fost foarte surprins/ă.

Ne-a mulțumit cu drag și ne-a pupat pe obraz pe toți. A fost o zi splendidă!

Sper ca te-am ajutat puțin... BAFTĂ!


vortolomeiecatp5n1ph: mersi
dianadediu00: cu drag!
Alte întrebări interesante