Limba română, întrebare adresată de eduardpopa09, 8 ani în urmă

Scrieți povestire textului va rog

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Anyarugea07
3

Răspuns:Era odată într-un sta, un băiat care a văzut la câțiva băieți, o pereche de ghete noi și frumoase. Acesta a mers acasă și i-a spus tatălui sau ca și el vrea o pereche frumoasa de ghete. Tatăl său i-a explicat ca ar vrea sa ii dea bani, dar nu pe degeaba. Auzind spusele, băiatul pleca trist! A treia zi, a venit și din nou i-a cerut bani! Tatăl sau i-a spus sa meargă în pod, căci are mult grâu ce trebuie vantura, ca dacă nu se va vantura, se vor strica.

Băiatul a fost bucuros, și a plecat voinic în pod. Lui nu-i ardea de munca, asa ca a adormit! Când s-a trezit, a mers la tatăl sau și i-a spus ca a terminat și ca vrea banii, dar, tatăl sau știa ca alene it, asa ca l-a mai trimis încă o data!

Din nou nu a vrut sa muncească, asa ca a stat o jumătate de ora fără sa facă nimic, și a mers înapoi la tatăl sau spunându-i ca a terminat! Tatăl băiatului din nou a știut ca minte și la certat!

Văzând ca altfel nu se mai poate, băiatul a luat lopata și a cules grâu! Sub acel grâu, se afla o pereche de ghete noi nouțe și frumoase, exact cum și le-a dorit el!

Explicație:


eduardpopa09: Mulțumesc mult
Alte întrebări interesante