Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

Scrieti propozitii pe tema "planeta mea" cu urmatoarele cuvinte : realitate, impact, functionalitate, peisaj, conservare, comunitate, dezvoltare
durabilla, responsabilizare.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de CreierulLimbiiRomane
1
#Realitatea este ca,Terra este plina de secret nedescifrate. #Asteroidul de pe vremea dinozaurilor, a avut un mare impact la ciocnirea cu pamantul... #Peisajul Terrei este magnific si misterios. #Comunitatea Terrei este, acum, una foarte mare. #Pamantul s-a dezvoltat enorm in ultimii ani. Cu ,,durabila", ,,responasabilizare", ,,conservare" si ,,functionalitate" nu am stiut...daca imi vin idei,o sa scriu in comm
Răspuns de Utilizator anonim
1
In comunitate se discuta despre salvarea planetei in care traim.Se cauta cu interes o metoda de conservare a plantelor si animalelor pe cale de disparitie.
Cea mai mare responsabilizare in demararea acestui proiect ii revine institutului biologic"Salvati planeta".O dezvoltare durabila se face in timp si cu mult efort fizic.In realitate intreaga omenire vrea sa salveze planeta.
Omenirea are un impact benefic asupra naturii.Un proiect cu o functionalitate clara poate salva de la pieire planeta verde.Doar atunci vom scapa de poluare si vom avea un peisaj mirific.
Alte întrebări interesante