Limba română, întrebare adresată de LaviniaLavi25, 9 ani în urmă

Scrieti rezumatul textului "Pasarea Indiana" de Jean Claude Carrieré in 70-80 de cuvinte. VA ROG AJUTATIMAAA !!!! DAU 30 DE PUNCTE !!! Este o poza cu textul !!!

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de amelia2005
22
era o data un negustor care avea o pasare din india . intr-o zi el ii spuse pasarii ca se duce in india si o intreba daca vroia sai aduca ceva , pasarea raspunse ca doreste numai libertate dar negustorul nu accepta propunerea  . pana la urma pasarea  ii spuse ca sa se duca in padure si sa strige ca ea traeste intr-o colivie . negustorul ajungand in india se tenuse de promisiune si a strigat ca acasa are o pasare care se afla la el   .intrun moment o surata dea ei cazu lata la pamant iar negustorul a crezut ca aceasta pasare a suferit un soc . intorcanduse acasa negustorul ii povestise totul si pe neasteptate pasarea de o data moare . indurerat stapanulo pune pe pervaz o mangae apoi ea deodata reinvie de parca nu sa intamplat nimik .si pasarea repede isi ia zborul scapand de negustor inaltanduse in vazduh spre India .


amelia2005: scuze ( dar nu am observat ca am scris des cuvantul pasare ) dac doresti poti sa mai schimbi cate putin ( sper ca tiam fost de ajutor )
Alte întrebări interesante