Scrieți sub formă de produs.Vă rog frumos cine mă poate ajuta la aceste exercitii!!!!!
Anexe:
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
0
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Se foloseste relatia a^2 - b^2 = (a + b)(a - b)
___________
a)
(x + 3 + 1)(x + 3 - 1) = (x + 4)(x + 2)
d)
(5 + a + 7)(5 - a - 7) = (12 + a)(-2 - a)
g)
(3y + 1 + 2y)(3y - 1 - 2y) = (5y + 1)(y - 1)
j)
(5a - 3b + 5a)(5a - 3b - 5a) = (10a - 3b)*(-3b)
Alte întrebări interesante
Informatică,
8 ani în urmă
Franceza,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Informatică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Biologie,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă