Geografie, întrebare adresată de mamaliga12319, 8 ani în urmă

Scrieti un eseu cu temetica,, Ce amprente are obiectul geografie in formarea mea ca personalitate,,.


VA ROG MULT!!!!! DAU COROANA!!!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Larisa444
1

Geografia este un obiect foarte important, care ne ajuta sa cunoaștem mai multe despre mediul în care trăim, și sa știm totul despre oamenii din alte țări

Fără geografie noi nu am cunoaște din ce este format pământul etc

Geografia ma învățat foarte multe, și sper ca când voi crește mai mare sa folosesc aceste cunoștințe în viața

Cam puțin dar sper sa te ajute și puținul aceste


Larisa444: mersi mult pt coroană, nu m-am așteptat :-)
Utilizator anonim: eu i-am scris la nimereala deoarece la întrebarea mea a raspuns Scrieti un eseu cu temetica,, Ce amprente are obiectul geografie in formarea mea ca personalitate,,.

VA ROG MULT!!!!! DAU COROANA!!!!!
Larisa444: ooops, atunci îmi cer scuze
Utilizator anonim: nu-i nimic
Larisa444: ,:-)
Răspuns de Utilizator anonim
0

Personalitatea reprezintă totalitatea valorilor, scopurilor, trăirilor și efectelor pe care le provoacă, în ansamblu, fizicul și intelectul. Personalitatea face parte din conștient, alăturându-se curentului existențialism, în cadrul căruia ființa umană învață și face concluzii în urma experienței personale, adică o experiență calitativă.

Existențialismul — variantă distinctă a filozofiei existențiale — este o doctrină filozofică și de acțiune caracterizată printr-o accentuare a individualității, propagarea libertății individuale și a subiectivității. Reflectări majore asupra personalității omului au fost înregistrate încă din antichitate, Aristotel a fost unul din primii care a evidențiat tangețial acest subiect, luând în considerație ca din antichitate și până la sfârșitul secolului al 19-lea psihologia a fost considerată parte componentă a filozofiei, aceasta a întrunit mari piedici în dezvoltarea sa autonomă, Personalitatea având un loc primordial în domeniul psihologiei. Existența personalității are câteva trepte:

nu știu dacă e corect dar sper sa te ajute pt că m-am chinuit foarte mult pentru acest răspuns . :(

Alte întrebări interesante