Limba română, întrebare adresată de udilaale, 8 ani în urmă

Scrieți un eseu/referat despre abandonul copiilor.Va rog ,este urgent!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Annabelle364
3
Din punctul meu de vedere,abandonul este un lucru total greșit,un lucru care ar fi trebuit sa fie interzis .
Un copil ar trebui sa fie totul pentru părinții sai,ar trebui sa fie poate cea mai mare bucurie a unei familii.Unii oameni ar face orice pentru a putea avea un copil dar poate unele probleme de sanatate nu le permite ,în timp ce altii profita de acest lucru care nu are nici o importanta pentru ei.
"A da viața " unui copil,pentru o mama ar trebui sa insemne un eveniment unic,un eveniment în care pe langa suferința ,în sufletul ei exista si multa dragoste. In ziua de astazi copilul nu se poate integra atat de bine peste tot,mai ales la scoala,de aceea el trebuie sa stie cum sa procedeze in aceste momente,cum sa controleze lucrurile,iar acestea nu le poate invata mai bine decat de la parintii sai.
În situația unui copil fără părinți,este extrem de normal si de logic ca acesta nu poate trece cu o anumita siguranta si usurinta prin aceste etape ale vietii,acesta are nevoie de sustinere din partea parintilor si mai ales de multa dragoste.
Un copil orfan,în viziunea celorlalti copii de varsta sa cu siguranta este un copil care nu poate sa aiba la fel de mult ca ei,care nu poate gandi la fel ca ei,si care nu poate sa se bucure de lucrurile firești care au loc la acea vârsta,însă el nu trebuie tratat așa deoarece vina nu este decat a părinților,niciodata nu va putea avea o vina pentru ca nu a fost dorit.
Ceilalti copii ,în felul acesta si datorita copiiilor orfani pot realiza cat de important este sa ai pe cineva langa tine in permanenta si care te iubeste cu siguranta neconditionat si sa realizeze cat de norocosi pot fi pentru ca au FAMILIE, cuvant pe care mulți copii nu îl rostesc,doar daca vor avea ei una.
Alte întrebări interesante