Limba română, întrebare adresată de wArfa, 8 ani în urmă

Scrieti un interviu pentru Harap alb *basm) . Ajutati-ma va rog !!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de gabriellaaaaa
9

- Buna ziua , domnule Harap alb! Sunt redactor la televiziunea publica si as vrea sa-mi raspundeti la cateva intrebari. Sunteti de acord?

- Buna ziua! Cu mare placere va voi raspunde la intrebari, avand in vedere ca urmaresc  frecvent postul dumneavoastra TV.

- As vrea sa-mi spuneti daca la inceputul calatoriei dumneavoastra, v-ati dat seama ca ursul de la capatul podului era chiar tatal dumneavoastra

- Nicidecum ! Eram convins ca animalul feroce este chiar un urs cu care trebuia sa ma lupt pentru a-l face mandru pe tatal meu!

- intersant! Este prima data cand aflam acest lucru! Toti credeam ca stiati cu cine va luptati! Cum este sa fii un personaj celebru? Un personaj care este atat de important incat caracterizarea lui este chiar subiect de bacalaureat? Este o presiune pentru dumneavoastra aceasta faima?

-Hmm.. as putea spune ca simt o oarecare responsabilitate in a-i indruma pe tinerii care ma cunosc sa-mi urmeze curajul si sa aiba incredere in fortele proprii precum am facut-o eu! Ii sfatuiesc sa isi  aleaga calea cea mai corecta in viata, cale care nu e intotdeauna si cea mai usoara! Sa fie de partea binelui, pentru ca binele invinge mereu! Asa am facut eu si asa ii sfatuiesc si pe cei care ma urmaresc!

-Multumesc pentru timpul acordat,domnule Hrap-Alb! va doresc o viata de basm in continuare!

-Cu multa placere , Domnule redactor!


wArfa: Mersi
gabriellaaaaa: cu placere
wArfa: As vrea sa-ti dau corana. doar nu pot :(
gabriellaaaaa: stai linistit, ma bucur ca te-am putut ajuta ! Sper sa-ti fie de folos!
Alte întrebări interesante