Limba română, întrebare adresată de RaulJurj, 8 ani în urmă

Scrieti un jurnal in care sa spuneti ce faceti in fiecare zi (luni-duminica).Pls ajutati ma!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de AlexiaDaria1
4
Luni
Merg la școală,vin acasă,manânc,îmi fac temele,fac un duș,mă schimb în pijamale ,îmi fac ghiozdanul pe ziua de marți și apoi mă pun în pat.
Marți
Merg la școala,vin acasă mănânc,îmi fac temele,fac un dus,ma schimb in pijama,imi fac ghiozdanul pe ziua de miercuri si apoi ma pun in pat.
Miercuri
Merg la scoala,vin acasa,mananc,imi fac temele,fac un dus,ma schimb in pijama,imi fac ghiozdanul pe ziua de joi si apoi ma pun in pat.
Joi
Merg la școala,vin acasa,mananc,imi fac temele,fac un dus,ma schimb in pijamale,imi fac ghiozdanul pe ziua de vineri si apoi ma pun in pat.
Vineri
Merg la scoala,vin acasa,mananc,imi fac temele,fac un dus,ma schimb in pijamale iar apoi ma pun in pat.
Sambata❤
Ma trezesc,stau in pat pe telefon,ma duc la baie,ma schimb ,mananc,imi fac temele(daca mai am) ,stau pe telefon iar dupa aceea stau in pat.
Duminica
Ma trezesc,stau in pat pe telefon,ma duc la baie,ma schimb ,mananc ,ma duc cu familia mea in vizita la niste rude(prieteni),vin acasa,fac baie,imi fac ghiozdanul,ma pun in pat si o iau de la inceput

AlexiaDaria1: sper ca ti-am fost de ajutor
Răspuns de marynicol12345oyl8pr
1
In primul rand nu am prea mare idei , dar ai putea sa spui ceea ce faci tu zi de zi ( poate că nu ai în realitate un jurnal ) să spui că pasiuni ai , ce ai vrea sa faci in viitor , să spui un sport de performanta pe care tu " îl practici de la o vârstă mai frageda " etc . Și cum te înțelegi cu părinții tăi , prietenii tăi și toți ceilalți din jurul tău și dacă ai vrea sa se schimbe ceva . Sper că te am ajutat !
Alte întrebări interesante