Istorie, întrebare adresată de schmidtmarian, 8 ani în urmă

Scrieți un referat despre rasism de maxim o pagină.Vă rog rapid​


andreiflorian39: Ce sa copii
schmidtmarian: habarnam
schmidtmarian: Ce vrea să zică

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de andreiflorian39
8

Răspuns:

   Daca ar fi sa ma gindesc cum a aparut rasismul, nu pot decit sa caut la radacinile omenirii, penrtu ca de fapt, rasismul nu a luat forma în secolul in care traim, si nici nu se va stinge cu fiecare zi, luna sau an in care traim. Din pacate, astazi, traim o avalansa uriasa de ura unii impotriva altora, iar toate acestea nu duc decit la violente, certuri, si de cele mai multe ori se ajunge chiar la crima si varsare de singe.

   Nu cred ca exista o definitie mai buna, care sa contrazica ceea ce am scris. Dar ce anume face ca unii oameni sa fie rasisti, sau de ce se cred superiori fata de ceilalti din moment ce ei nu detin nici o functie superioara, sau dreptul legal de a jigni sau umili vocal, sau mai putin involuntar. As putea stirni o gramada de intrebari legate de acest  subiect, dar am sa ma rezum la citeva din ele. Parerea mea este ca o persoana rasista are un coeficient de inteligenta scazut, iar lucrul acesta, poate fi detrminat si din cauza fricii, sau starea emotionala slaba a acestuia. Din fericire, lumea si stiinta evolueaza intr-un ritm ametitor de rapid, dar partea intunecata este ca mentalitatea unor oameni bate pasul pe loc.Rasistii din zilele noastre incearca sa arate inferioritate si superioritate fata de cei mai slabi sau saraci pe plan economic, dar uita cu nerusinare, ca viata e ca o roata de poker, care odata invirtita se opreste la un anumit numar, iar acel numar poti sa fii chiar tu,  prietene rasist.

  

Atrag atentia spre sfirsit asupra acestui subiect si anume ca: Rasismul, e un virus, o boala care nu doare fizic, dar e un cancer demonic ce te mistuie in oase si creier, iar rezultatul lui, dintotdeauna a fost si va fi :

,ura si dezastru’. Fiecare dintre noi sintem sclavi slabiciunilor zilnice, dar asta nu te impedica cu nimic sa-ti schimbi mentalitatea fata de aproapele tau. Iar daca nu vrei sa o faci, atunci prietene nu stii că eşti decit:

 

, un sclav incatusat in celula rasismului, un crestin vopsit doar cu numele, o fiara care sta la pinda inghitind pe cel mai mic, un egoist, care nu accepti egalitatea, ca fiecare om este structura unui singur architect, imbatindu-te astfel cu apa rece de fiecare data cind ingenunchezi in fata celei mai murdare icoane ale rasismului.’


andreiflorian39: coroanaaaaaa
andreiflorian39: eu zic ca este ok...succes
schmidtmarian: ms
schmidtmarian: şi ms de răspuns
schmidtmarian: mi-ai putea scrie o poveste cu rasismul plss
andreiflorian39: Pentru foarte multi oameni,discriminarea rasială este o realitate de zi cu zi.
andreiflorian39: Ca de exemplu la scoala se intampla des aceasta discriminare.
Alte întrebări interesante