Limba română, întrebare adresată de chitumihai7, 8 ani în urmă

Scrieti un referat despre un antreprenor de sucess.Am nevoie urgent.​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de emiliaboca09
1

Răspuns:

Steve Jobs s-a născut în 1955 și a fost crescut de părinții săi adoptivi în Cupertino, California. Acesta a fost inventator, designer și antreprenor de succes american, fost co-fondator și director executiv al Apple, reușind să creeze o relație extraordinară între produsele companiei și oamenii din întreaga lume.

Apple a fost prima companie care a depășit pragul de 1 trilion de dolari, iar contribuția sa de profesionist, om de afaceri, mentor a cântărit enorm de mult în această realizare incredibilă, cu toate că acesta a avut perioade de timp în care nu a mai făcut parte din companie.

Steve Jobs a murit pe 5 octombrie 2011 de cancer pancreatic, la vârsta de doar 56 de ani. Momentul dispariției acestuia de pe scena de business a produs extrem de multă emoție pe chipurile oamenilor din întreaga lume, ceea ce arată cât de iubit era acesta, precum și faptul că Apple înseamnă mult mai mult decât o companie sau un produs.

Steve Jobs a fost un adept al invoației și un geniu al secolului 21. La 10 ani de la moartea acestuia, Steve Jobs este încă amintit de către oamenii cu care a avut interacțiuni, dar nu numai.

Rolul lui Steve de profesor, de mentor, încă rezistă: „ne-a învățat să fim deschiși către frumusețea lumii, să fim curioși în jurul ideilor noi, să vedem după colțul următor și, mai ales, să rămânem umili în mintea noastră de începători.”

Alte întrebări interesante