Ed. tehnologică, întrebare adresată de stefaniasirbu722, 8 ani în urmă

scrieți un scurt text despre impactul materialelor folosite asupra mediului.ajutati ma dau 78 puncte .​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de leruaeli
7

Răspuns:

Explicație:

Deseurile care noi oamenii le producem reprezinta o grava problema a mediului planetei.

Materialele care le folosim pentru ambalarea produselor alimentare si nealimentare  nu sunt  neaparat daunatoare mediului inconjutator. Atata timp cat noi le vom sorta cu atentie si le vom depozita in locuri amenajate pentru a potea fi reciclate ,poluarea mediului se reduce semnificativ .

Totodata , imbutelierea unor produse alimentare in ambalaje clasice de sticla ar avea impact pozitiv nu numai asupra mediului cat si asupra sanatatii umane. Plasticul , folosit excesiv este toxic. trecerea la ambalaje cat mai naturale este benefica atat mediului cat si omului.

Succes !!

Răspuns de baciuflorin08
3

Planeta pământ este singura planeta pe care exista viata,dar daca noi nu o vom ingriji s-ar putea ca nici pe această planetă sa nu mai existe viata.De aceea noi,oamenii trebuie sa adunam deșeurile aruncate pe jos de altii.Nu trebuie sa lăsăm deșeurile sa ne distrugă viata.Daca noi in loc sa aruncam hârtiile,servetelele,sticlele de suc si de apa si ambalajele diferitor lucruri le-am arunca la cosul de gunoi,am avea o planeta mult mai curata,iar oamenii nu s-ar mai îmbolnăvi atat de repede.

Dacă noi vedem pe jos cate o hartie,un pachet de tigari gol,o sticlă sau orice alt deseu putem să mergem să îl luăm si sa-l aruncam la un cos de gunoi.

Din vina aerului poluat de către fabrici,uzini si deșeuri foarte multi oameni iau diferite boli,iar pentru ca la acele boli nu se mai poate face aproape nimic,unii oameni mor,iar noi ne plângem că avem atat de multi oameni bolnavi de cancer si de tot felul de alte boli care ajung să moară.

In concluzie,ar trebui sa incercam sa aruncat toate deșeurile care le vedem la gunoi,pentru ca asa nu ar mai fi aerul atat de poluat si multi oameni nu s-ar îmbolnăvi.

Alte întrebări interesante