Limba română, întrebare adresată de capsunica200736, 8 ani în urmă

Scrieți un tex 20-25 de rânduri despre viața voastră.
Gânduri din pandemie și învățarea online.​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de diandraboza28
3

Viata mea

Viata mea era normala,adica ieseam afara cand voiam eu,nu trebuia sa port masca si,cel mai important,puteam iesi cu cati prieteni voiam.De cand a aparut virusul,oamenii nu au avut voie timp de 3 luni sa iasa din casa decat cu declaratie,cu masca si cu manusi.De pe 15 mai,ne-au dat voie sa iesm afara,desigur cu masca si cu un prieten,maxim doi,dar nu mai era necesar sa luam declaratie.

De cam o luna si jumatate am inceput sa fac ore online de pe o aplicatie numita ,,Zoom'' ca sa nu mai reluam din nou la vara orele.

Din septembrie,adica in urmatorul an scolar,sper ca vom putea sa mergem la scoala normal:fara masca,fara manusi si fara dezinfectant!De asemenea,sper ca vom putea uita de acest virus si toate necazurile pe care le-a adus deoarece nu imi doresc sa traiesc cu teama unui virus!

In aceasta vara,care va dura 3 luni,nu prea stiu daca voi avea voie sa merg la mare,la munte sau in excursie pe undeva fara masca fiindca totusi trebuie sa ne protejam,dar sunt sigura ca voi avea ce lucra la matematica si romana si cu siguranta voi avea ce sa lucrez!

Sper ca te-am ajutat!


capsunica200736: Mulțumesc
diandraboza28: cu placere!
Alte întrebări interesante