Limba română, întrebare adresată de cipriandinu482, 8 ani în urmă

Scrieti un text 10-15 randuri cu titlul umbra cuvintelor. Vă rog dau multe puncte si coroana!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de bLacKw0w
11
Umbra cuvintelor


Într-o duminică mă pregăteam să mă duc la bunica mea împreună cu familia când într-un moment mi-am adus aminte că am împrumutat o dată o carte de la ea pe care mama a dus-o în podul casei și m-am gândit să îi i-o înapoiez, cu toate că nu am apucat să o citesc
Am urcat în pod am căutat cartea și spre surprinderea mea am găsit-o rapid. Coperțile erau dintr-un carton foarte gros care la început am crezut că erau din lemn. Părea foarte interesantă și mă gândeam cum de nu am răsfoit-o, când dintr-o dată am deschis-o fără să îmi dau seama. O lumină gălbuie s-a împrăștiat în tot podul și cuvintele mi s-au întipărit în minte ca o umbră, nu degeaba cred că a fost numită ,,umbra cuvintelor", acum parcă în loc să îmi aud gândurile le puteam vedea și asta ma înspăimântat foarte tare.
Așa că am închis cartea, mintea mi s-a limpezit i-am dus cartea mamei și am anunțat-o să plece fără mine la bunica pentru că nu mă simt prea bine. Și chiar nu mă simțeam bine. Mă gândeam dacă am făcut alegerea corectă pentru că în momentul în care am deschis cartea am aflat toate răspunsurile la întrebările pe care mi le-am pus vreodată, totul era foarte clar. Eu cred că toți bunicii au câte o carte de genul pentru că altfel nu îmi explic cum ne pot răspunde la toate întrebările.
Alte întrebări interesante