Limba română, întrebare adresată de Gicu228, 9 ani în urmă

Scrieţi un text argumentativ :Nu sîntem singuri pe lume si de aceea sîntem responsabili pentru fiecare fapta a noastră.minim o pagina

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Bruaaaa
136
Nu suntem singuri pe lume si de aceea suntem responsabili pentru fiecare faptă a noastă.
Nu v-ați întrebat vreodată de ce unii oameni nu au responsabilități așa mari ca ale noastre?Sau de ce unii fac fapte rele?De ce sunt cruzi,nu au milă?
Chiar dacă nu ai făcut o faptă rea,nu ai omorât,nu ai furat sau alte lucruri stânjenitoare,in viața asta tot o să fii mustrat pentru ceva anume.Poate ca nu ți-ai făcut tema sau că ai uitat să faci o treaba pe care ți-a dat-o mama.Nici un om nu e perfect,fara de păcat.
Dar cu toate astea trebuie să ne străduim să fim perfecți,cel puțin să fim văzuți perfecți
Sa facem fapte bune,de la ajuta o bătrânică să treacă strada până la a ajuta un om să își ducă viața până la capăt.
Toate aceste fapte bune sau rele au anumite urmări.Au anumite consecinte dureroase sau sunt pur si simplu momente din viața noastră.Noi,oamenii,suntem responsabili pentru ce se întâmplă în jurul nostru.Noi suntem responsabili pentru fericirea sau tristețea persoanelor dragi.Trebuie sa fim corecți si uniti pentru a supraviețui marilor tragedii din viața și a faptelor noastre.
*Sper ca am scris corect si ca o sa îți placă.Nu am scris așa mult,dar dacă e poți tu să mai modifici sau să adaugi ideile tale* :*
Alte întrebări interesante