Limba română, întrebare adresată de Iobc, 9 ani în urmă

scrieti un text cu titIul in asteptarea lui Mos Nicolae

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de alzzzz
8
Astăzi pe 5 decembrie spre 6 vine Mos Nicolaie.Imi pregătesc ghetuțele de doua zile sa fie curate și strălucitoare. Mama îmi zice ca dacă nu sunt cuminte sigur îmi aduce o nuia cum se zice și eu am crezut asa ca am fost cuminte.A venit ora 8 și Mos Nicolaie nu a venit asa ca am decis sa ma culc. Între timp vine și el îi aud pașii,mam trezit repede sa vad cine este dar defapt era mama.Dimineata mam sculat și în ghete erau multe,multe pungi cu dulciuri ciocolata,caramele etc.Asa a fost ziua de Mos Nicolaie,sa știți Mos Nicolaie exista!


sper ca team ajutat cu ce am putut eu!

alzzzz: cpl nu ai pentru ce
Răspuns de faded27
2
Asteaptarea lui Mos Nicolae
Uite ca.l astept si pe Mos Nicolae eu i.am facut o lista foarte micuta in care i.am cerut cam asa: Mos Nicolae te rog mult de tot ,nu-ti cer cine stie de multe dar vreau cam atat sanatate mamei mele si tatalui meu ca m-au crescut si o ciocolata pt frati mei. Te rog daca imi implinesti aceasta dorinta sunt cea mai fericit/a fetita /baiat.





Sau una mai cocheta



Asteaptarea lui Mos Nicolae
A venit in sfarsit si aceasta clipa sa vina Mos Nicolae. Eu de mult imi planificam aceasta clipa si am sa-o pun si in practica
Nu pot sta treaz/a toata noaptea pt ca maine am scoala si nu vreau sa intarzi mai ales la ora de romana ( sau la ce ora iti trebuie tie) pt ca vreau sa citesc compunerea mea despre tine , asa ca am pus intr-o canita mare niste lapte si am rugat-o pe mama sa-mi faca niste fursecuri dar ce sa vezi s-au ars dar m-am duc la magazin si ti-am luat altelea.
Eu ti.am cerut doar un iphone (aifon) S(es) 7 daca ai putea sa mi-l aduci.
Te iubesc Mosule. Speri sa mai viia mine.
Alte întrebări interesante