Limba română, întrebare adresată de hageapatricia, 8 ani în urmă

Scrieți un text de 10-15 rânduri cu argumente pro sau contra asupra cărților digitale.
Dau coroana!!​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ralucanyikora41
1

Cartile digitale sunt concepute foarte inteligent , acestea fiind folosite atunci cand nu ai acces la carti in format fizic .

Acestea sunt , de asemenea , foarte accesibile,  ceea ce te ajuta mult cand trebuie sa citesti o carte pentru scoala. Pe ele poti sa scrii fara ca ea sa se murdareasca , fiindca odata ce tu ti ai luat notite pe ele le poti sterge oricand vrei tu (ceea ce pe o carte in format fizic nu ai acest acces de a sterge si a scrie oricand) . In plus , cartea electronica poti sa o duci oriunde vrei tu fara ca aceasta sa se strice , sa se rupa si sa se uda .

Dar , nu pot sa spun ca cititul cartilor digitale este cel mai sanatos . Clar , nu . Ai foarte foarte mari sanse sa ti strice ochii , o parte din corp care e mai greu de vindecat , ajungand sa porti ochelari . Iar in plus , cartea digitala se poate sa se sparga ( in sensul ca ti spargi telefonul ) sau poti pir si simplu sa ti pierzi toate informatiile din telefon , tableta si leptop , astfel pierzandu ti pagina sau chiar cartea la care ramasesei .

Cartea digitala prezinta si avantaje si dezavantaje , la fel ca si cartea in format fizic .

** Sper sa ti placa si astept coroana**


ralucanyikora41: fara ca ele sa se murdareasca * pur*
ema1018: Foarte frumos textul,bravo!!!
ralucanyikora41: multumesc mult
Răspuns de ema1018
6

Răspuns:

Părerea mea este că aceste cărți digitale sunt folositoare pentru că de exemplu,un elev care nu găseşte o carte în librării,biblioteci,etc. va citi cartea digitală.Având în vedere şi faptul că îl librării,etc. nu sunt cărți de la autori noi,pe cărțile digitale sunt.Însă,cărțile digitale ne pot strica ochii.În plus,o carte normală îți îmbogățeşte mai bine vocabularul decât o carte digitală.Dar deoarece multă lume stă toată ziua cu ochii în ecrane le-ar putea folosi pentru a citi!

Spor la teme!(dacă trebuie titlu poți să îl pui"părerea mea față de cărțile digitale" sau ce vrei tu)

Alte întrebări interesante