Limba română, întrebare adresată de thebestfriend9, 9 ani în urmă

Scrieti un text de 10 randuri cu 10 adverbe despre progranul tau zilnic.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de DeeaCotiga21
11
AZI am avut o zi frumosa. AFARA a fost cald asa ca am iesit in parc cu niste prieteni CAND am ajuns ACOLO ne-am hotarat REPEDE ce sa facem. Mai intai am jucat volei. Echipa mea a iesit INVlNGATOAREA , lucru ce m-a bucurat FOARTE TARE. CUM ne-am plictisit de volei ne-am si apucat sa ne intrcem pe pista de alergat sa vedem cine alearga cel mai REPEDE . Radu a castigat DETASAT, fiind foarte IUTE. DINCOLO de parc este un bazin asa ca am mers HOTARAT sa ne racorim dupa aceea zi oboditoare. AICI am ales FOARTE INTELEPT sa ne relaxam . Am povestit INDELUNG si am ras PE INDELETE. A fost o zi frumoasa plina de energie.

Nu am facut despre programul meu zinic ..despre o zi oarecare ! Sper ca e bine si asa !

thebestfriend9: Este frumoasa,e drept,dar...mie imi trebuie despre programul zilnic.Daca poti dami cateva idei!
thebestfriend9: Te roog!!
DeeaCotiga21: Bine..stai sa ma gandesc putin !
thebestfriend9: Ok!
thebestfriend9: este bun asa inceputul: azi m-am tzezit la ora 08:00
thebestfriend9: pardon 06:00
thebestfriend9: sau asa
thebestfriend9: Ieri m-am trezit la ora 06:00.Toti dormeau bustean.
DeeaCotiga21: Pai poti sa spui ceva in gen : Fiecare dimineata a mea incepe cu pregatirea igienei pentru scoala adica ( spalat pe afta , pe maine , pe dinti , pieptanat , aranjat , intelegi tu ) , dupa care pornesc in drum spre scoala pregatiti de ore . ( si aici poti sa spui ce faci tu in pauze sau in ore ) . Dupa ce se termina programul scolar merg acasa plin de enrgie si binedispus . ( depinde cum esti : trist sau fericit ) ajungand acasa mama imi pregateste masa , dupa care ma apuc de teme .
DeeaCotiga21: Dupa ce am terminat totul despre scoala ies utin pe afara cu prietenii . Cand se insereaza intru in casa , stau putin pe calculator ca orice copil :)) dupa care ma pun la culcare .... ( astea sunt cateva idei , acum poti sa mai imbunatatesti si tu putin si iese ceva bun ) :))
Alte întrebări interesante