Limba română, întrebare adresată de IqPlus69, 8 ani în urmă

scrieți un text de 20 de rânduri în care sa argumentați mesajul pe care-l transmite,in opinia voastră in această imagine​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de melaniamelania382730
0

Explicație:

Vara cu rățuște

Astă vara , eu și prietenii mei am mers la o baltă unde era o salcie înaltă și mare. Pe acea balta erau doua rățuște foarte drăguțe. Una dintre ele era șchioapă, asa ca noi am ajutat-o ,făcând-o sa uite de durere prin a ne juca cu dansa .

Ea, a crescut , a crescut pana când piciorul i se vindecase . Eu și prietenii mei , mergeam mai mereu sa o vizitam și o făceam fericita . Ea avea prietenii ei dar și pe noi care... o hrăneam, o îngrijea și o făceam mai fericita .

Pe atunci, eu și prietenii mei aveam 10 ani dar acum avem 11 ani și ne bucuram foarte tare văzând ca noi încă suntem uniți și ajutam în continuare animale . Noi , ne-am făcut un plan pentru viitor , de a avea propriul nostru adăpost de animale .

Sper ca te am ajutat

Răspuns de temungin
0

Răspuns:

Curajul! Acesta este cuvântul ce poate defini aceasta imagine. Ne e frica de necunoscut, de înălțime, de nou. Ne dorim sa încercăm, sa cunoaștem, sa ajungem la o lume noua. Dar oare avem curaj? Trebuie. Analizam obtiuni le, simțim nevoia și inima ne trimite spre nou. Ne trimite acel imbold și acea adrenalina! Atunci apare curajul! Suntem mici și probabil toată viata vom fi mici în fata vieții. Curajul însă ne ajuta sa trecem peste obstacole. Aceasta imagine ne arata ca pentru unii saltul ratustii pare banal, dar ptr ea este unul dificil. Așadar în viata ce pare ușor pentru unii, pentru alții este o adevărată provocare. Dar toți avem nevoie de prietenii, îndrumare, încredere, curaj.Ratusca suntem noi. Un om ce ajunge la un obstacol și nu are încredere în forțele lui, nu are curaj sa meargă mai departe.

Alte întrebări interesante