Limba română, întrebare adresată de alqadiadam16, 8 ani în urmă

Scrieti un text de 5 paragrafe despre viata la tara

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
2
Viata la țară ,nu e grea cum cred alti.Doar e multa munca fata de cei de la oraș.
Te scoli la ora 6:00 dimineața, pt a hrani animalele.
Seara cand intri in casa, nu intri la 17, cun fac cei de la oras si la 19,cand ai terminat cu animalele.
Pe timp de vara , nu stai degeaba.Barbatul se duce la arat, la taiat lucerna, la balotat, iar femeia ramane acasa sa praseasca iarba, sa cultive legume in gradina, dar, câteodată si femeia se poate duce la camp cu barbatul, ajutându-l la treaba .
Seara, pe timp de vara, ajung la 21 de la camp.
Viata la țară, uneori este grea, dar este si frumoasa
Răspuns de aliss65
1
La bunici mi.am petrecut toata copilăria. Acestia mi.Au alinat suferinta si mi.Au fost alaturi in momentele grele din viata mea.
Bunicii mei, sunt oameni modesti care traiesc la tara. Au o mica gospodărie cu diferite specii de pasari: gaini, curci... si animale domestice: caini, pisici... Eu am invatat cum sa ma descurc cu acestea: sa la hranesc, sa le adapez, le.Am oferit toata dragostea mea.
Viata la tara nu este atat de usoara precum pare. Trebuie sa te trezesti de dimineata si sa iti începi treburile zilnice,pe care nu le poti amana iar in diferitele anotimpuri ai si munci suplimentare: adunatul prunelor, culesul merelor, fauritul dulcetilor... Lucruri pe care in mod normal nu le faci.
Desi este multa munca la mijloc sunt si multe beneficii: aerul mai curat, privitul peisajelor minunate ale campiilor...
Mi.ar plăcea ca pasiunea mea pentru locurile ,,nepromovate" ale tarii sa fie impartasita si de alti copii de varsta mea. Cu siguranta le.ar plăcea o schimbare in bine.
Alte întrebări interesante