Limba română, întrebare adresată de mihnea1555, 8 ani în urmă

scrieti un text de 80-100 cuvinte in care sa il descri pe Eminescu​


silviumaftei4: Mihai Eminescu era un mare patriot. El isi iubea foarte mult tara. Era un om cu un sulfet atat de mare si iubitor de carte. Avea o minte foarte buna si compunea cate 3-4 poezii pe luna asta dovedeste ca el iubea foarte mult sa compuna poezii.
silviumaftei4: Era un bun ascultator, ajutator,comunicativ, ursuz, se multumea cu nimic in schimb nemultumit intotdeauna de toate, apoi lacom de placerea vietii, cate odata era nepastor ca un batran stoic, iritabil ca o fata nervoasa, un chip frumos, iubitor, in mai putine cuvinte, un om cu sufletul de aur.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de silviumaftei4
0

Răspuns:

Mihai Eminescu era un mare patriot. El isi iubea foarte mult tara. Era un om cu un sulfet atat de mare si iubitor de carte. Avea o minte foarte buna si compunea cate 3-4 poezii pe luna asta dovedeste ca el iubea foarte mult sa compuna poezii. Era un bun ascultator, ajutator,comunicativ, ursuz, se multumea cu nimic in schimb nemultumit intotdeauna de toate, apoi lacom de placerea vietii, cate odata era nepastor ca un batran stoic, iritabil ca o fata nervoasa, un chip frumos, iubitor, in mai putine cuvinte, un om cu sufletul de aur.

Explicație: l-am pus din nou ca sa se puna ca raspuns

Alte întrebări interesante