Engleza, întrebare adresată de lili103, 9 ani în urmă

Scrieți un text hazliu în care sa aibă 30 de propoziti

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de alexia163
1
Draga Mos Craciun ,
Anul acesta am fost cuminte ,bine hai aproape cumninte ,hai recunosc nu am fost cuminte deloc .Am luat note bune ,nu chiar atat de bune ,am luat doar trei de cinci ,unu la engleza ,unu la matematica si altul la muzica ,nu-i vina mea ca sunt afona si ca profesoara are fite sa ajungem mini Aline Eremia .Cred ca o sa mai i-au un cinci ca maine ne asculta la biologie si sincer mie cam lene sa invat si sa-mi fac temele .
Lenesa n-am fost ,poate decat un pic ,poate un piculet mai mult ,defapt pe cine pacalesc toate vacantele am putrezit pe canapea .Cu sora mea nu prea m-am certat ,defapt m-am tras de sireturi cu ea ,dar nu-i vina mea ,ea si-a cautat-o cu lumanarea si mai avea si bricheta la ea ,ca nu trebuie sa se stinga lumanarea ,nu ?
Acum ca ti-am spus ce-am mai facut sa trecem la ce vreau de Craciun .Ai grija Mosule o sa-ti trebuiasca multe multe multe carti de credit .In primul rand vreau sa-l gasesc sub brad pe ...stii tu...frumusetea aia de baiat de la clasa vecina ,asmai vrea un iphone dinala ...stii tu... care nu a aparut ,asmai vrea un car de dulciuri ,ca nu mai tin dieta si la celalalte cadouri $urprinde-ma .

Sper ca te-am ajutat,eu ti-am facut textul ,pt ca sunt PRAF la engleza
Alte întrebări interesante