Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

Scrieți un text mic despre animalul tău preferat!​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de 24kjayden
2

Animalul meu preferat este leul. Recent, am vazut filmul The Lion King 2019, cu leii animaţi atat de bine incat pareau reali. Personajul principal, Simba, un pui ambiţios care urma la tron dupa tatal sau, sa conduca un intreg regat, trece prin multe aventuri si este pregatit sa isi accepte destinul. Leii sunt foarte puternici, au o tactica de vanatoare impresionanta... isi incordeaza muschii, asteapta, calmi, sa atace prada la timp. Nu isi irosesc toata energia la inceput, cand sar pentru a ataca prada.

Am vizionat multe documentare despre viata leilor, la televizor si trebuie sa recunosc ca modul lor de a supravietuii este foarte interesant. Admir leii foarte mult.


24kjayden: stiu ca e prea lunga, dar totusi, consider ca e ok..
24kjayden: :)
Răspuns de dumitrulungan
1

Sa presupunem ca este iepurele animalul tau preferat desi trebuia sa precizezezi deci da voi face cu iepure

Animalul meu preferat

Animalul meu preferat este iepurele este foarte vioi si imi da o stare nemaipomenită.De prima data cand i am vazut m am atasat de ei.Ei sunt foarte pufosi si micuți si cu coada lor stufoasă sunt animalul perfect pentru mine.Ei mănâncă morcovi si tot felul de legume.Iti vine sa ii mănânci la cat de dragalasi sunt!Mi as dori asa de tare un iepuras ar fi visul meu!I as da sa mănânce si sa bea apa.As avea mare grija de el,dar din pacate nu se poate dar eu inca visez la unul si plănuiesc am un iepure candva!

Sper ca te am ajutat spor la teme!

Alte întrebări interesante