Limba română, întrebare adresată de stefansburlan, 8 ani în urmă

scrieti un text narativ de 300-400 de cuvinte in care sa prezentati o intamplare fantastica imaginata de voi,dau coroana,rapid!!!​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de lorenavoicu9064
0

Răspuns:

Curcubeul

Într-o zi , afara începuse să plouă. După câteva ore , ploaia a început să încetinească . Soarele s-a arătat din spatele norilor . Afara a apărut un curcubeu . Pe curcubeu curgeau niste mici steluțe strălucitoare , ca o ploaie de stele care se dădea pe topogan. O fetiță , pe nume Melisa a încercat să meargă la capătul curcubeului să vadă dacă va găsi vreo comoară. A plecat la drum , alaturi de cățelușa ei , Daisy . Ea și-a luat un cărucior care să-l tragă după ea , iar pe drum a găsit o grămadă de melci uriași . A mers , iar la capătul curcubeului a găsit o grămadă de aur. L-a urcat în căruț și a plecat spre casa. Acasă când a ajuns , i la arătat părinților iei iar ei iau spus că aurul acela ar valora milioane de lei. A doua zi , încet , încet sa apucat să-și facă un mic stand la poarta in care vinde aur . A făcut o mare afacere de bani . După aproximativ o săptămână , tot aurul Melisei s-a vândut . Aceasta a strâns 100€, iar părinți ei au fost foarte bucuroși . Cu toți acei bani Melisa și familia ei și-au luat tot ce și-au dorit , și ce le lipseau .

După vreo luna de zile sa întâmplat același lucru , doar că și-a anunțat prietena cu câteva zile înainte , iar aceasta ia luat-o înainte .

Sper te-am ajutat , nu știu exact cate cuvinte sunt dar mai poți completa cu ceva de la tine . :)

Alte întrebări interesante