Limba română, întrebare adresată de nastyka10, 9 ani în urmă

Scrieti un text pe tema "Fiecare zi ne invata ceva nou"

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ada79rr
2
                                 Fiecare zi ne invata ceva nou

     Daca stam si ne gandim, este adevarat. Mama mi-a spus ca toata viata inveti ceva nou. Si nu am inteles cuvintele ei pana nu am observat si eu acest lucru.
     Din ce inveti si experimentezi in viata din ce apar mai multe lucruri noi. Fiecare domeniu de activitate are ceva ce nu ai mai intalnit pana atunci. Este bine ca in viata sa schimbi din cand in cand domeniul de activitate Verisoara mea a lucrat in comert, a invata cum se fac actele, receptiile, cum se calculeaza preturile, cum se scoate tva-ul dintr-un pret. Apoi a lucrat la o fabrica de lemn. A invatat productia, debitatul lemnului, cubatul lemnului, a ajutat-o mult faptul ca in scoala in ivatat bine la matematica. A lucrat in domeniul styling-ului. A invatat cum se combina culorile, cum se tunde. Apoi in imobiliare, alte noutati.
   Si tot asa mai departe povestea nu se mai termina.

Roxanna14: Fiecare zi ne invata ceva" expresia asta se foloseste foarte des oare de ce? Nu va-ti intrebat niciodata? Daca nu,azi va voi spune de ce se foloseste si ce inseamna!
Expresia asta se foloseste des deoarece noi in fiecare zi invatam cate ceva nou,fiecare zi este ca o aventura care are nenumerate episoade. Cu bune cu rele trecem ziua si invatam lucruri noi. Fiecare clipa trebuie traita nu irosita.
Deci asta inseamna,,Fiecare zi te învațã ceva nou". Asa ca profitati de fiecare clipa a vieti voastre!
Alte întrebări interesante