Limba română, întrebare adresată de ekaterina, 9 ani în urmă

scrieti va rog!!!
  O scrisoare pentru extraterestrii spunindu-le cum manifesta dragostea,parintii fata de copii , ce este dragostea !

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Alexutza9
5
Dragi extraterestrii,
Noi , pamantenii ne`am decis sa va spunem in cateva cuvinte ce inseamna dragostea pentru noi , chiar si dragostea parinteasca.
Dragostea este cel mai puternic sentiment al pamantenilor.El te insoteste pretutindeni si te face mai bun.Noi, pamantenii avem diferite feluri de a iubi:dragostea parinteasca,dragostea fata de patrie, dragostea fata de un obiect/lucru, dragostea fata de o persoana iubita.Parintii in mare parte isi iubesc foarte mult copii, neconditionat chiar deoarece sunt rodul iubirii lor.Ei ii sprijina pe copii , ii ajuta ori de cate ori au nevoie si sunt langa ei.Dragostea parinteasca nu se poate inlocui cu nimic altceva , este cea mai adevarata dragoste mai presus de toate.De la parintii nostrii invatam si noi sa iubim la randul nostru si sa avem grija de aproapele nostru.Dragostea este adevarata atunci cand crezi in ea !
Răspuns de victorbors
4
Dragii mei extrateresti, stiu ca sunteti pe alta planeta, si sunteti diferiti de noi.        Parintii asi iubesc copii ca sa aiba cu cine sa se mingieasca ca la batrinete sa aiba nepotei si nepoate ca sa se bucure de viata lor frumoasa si iubitoare.            Dragostea inseamna cind iubesti pe cineva si e alaturi de tine mereu.Dragostea nu o simti prin vorbe dar o simti prin inima.Extraterestelor aceasta inseamna daragostea de Parintii fata de copii.

Alte întrebări interesante